Jazz

Jazz

S'ofereixen diversos tipus de Jazz segons el nivell i objectius dels alumnes.

En el curs per a principiants es parteix de la necessitat d'inculcar a l'alumne una bona base tècnica inicial que permeti el control corporal. Durant aquest curs es treballa bàsicament el ritme i la coordinació així com la velocitat i l’aprenentatge i l'ús dels diferents estils de dansa jazz.

En nivells més avançats es persegueix assentar els coneixements bàsics adquirits anteriorment i evolucionar en l’aprenentatge del llenguatge tècnic i d’estil propis de la dansa jazz. Es treballaran el ritme, la coordinació de les diferents parts del cos i l'expressió (desenvolupant la capacitat interpretativa de cada alumne). Essent la finalitat última del curs es poder realitzar una coreografia, que tot i tenint dificultats tècniques, permeti gaudir i transmetre sensacions per part de l’alumne cap al públic.

Objectius

  • Estiraments a través de la respiració, gràcies a la qual s’arriba al màxim de les possibilitats de cada cos protegint-lo de lesions.
  • Exercicis de dissociació de les diferents parts del cos.
  • Treball rítmic. Educació de l'oïda a través de diferents tipus de música, que es comenta i s'explica per introduir a l'alumne al món musical (s'entén la dansa lligada a la música).
  • Finalment treball del moviment dins de les possibilitats de cada alumne amb la finalitat de descobrir el plaer de ballar.

Professors

Anna Maleras foto caraAnna Maleras
Professora titulada per l'Institut del Teatre de Barcelona, fundà la seva pròpia escola, l'Estudi Anna Maleras, l'any 1967. Pionera de la Dansa Moderna i Jazz a Catalunya creà l'any 1972 el “Grup Estudi Anna Maleras” dissolt l'any 1989...

Perfil Complet


Heidi Consegal foto caraFrancisco Lloberas
Estudis de jazz, contemporani i clàssic a l'Estudi Anna Maleras, Institut del Teatre de Barcelona, Escola de dansa La Fàbrica amb Cesc Gelabert, Lidia Azzopardi, Francesc Bravo, Carl Paris, etc i a l'escola The Place de Londres fent classes amb Richard Gain i Julie Blackman...

Perfil Complet

alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog