Bernard O'reilly

De nacionalitat francesa, Bernard O'Reilly es forma a l'Académie Internacional de Danse de Paris (A.I.D.) en dansa clàssica, moderna, jazz, mim i ioga, passant després a formar part de la seva companyia de dansa, així com de la companyia Serge Keuten de la Òpera de Paris i de la de Jean Marc Torres.

Completa la seva formació al Dance Center de Londres en modern-jazz i soul-jazz, i, ja a Nova York, en modern i barra a terra en el prestigiós Alvin Ailey Dance Center, i jazz al Steps. També obté la titulació de monitor de funk i hip-hop per AMEF & FEAD.

La seva activitat docent s'inicia al A.I.D de Paris, traslladant-se després a Barcelona, on imparteix classes a La Fàbrica , l'Escola de Dansa Ramon Solé i l'Escola de Dansa Rosita Segovia.

Ha participat en nombrosos cursets internacionals com les Jornades Pedagògiques Internacionals de Dansa de Valencia, las Jornades de Dansa d'Alacant o les de Reus, entre d'altres.

Com a ballarí professional ha ballat a la Companyia de Ramon Solé, Scala, Belle Epoque o el Teatre Victoria de Barcelona, així com en el teatre La Latina de Madrid.

Com a coreògraf ha participat en diversos events com anuncis publicitaris, videoclips o l'obra de teatre Taxi a Rialto, així com per al programa TVA Fes Flash, encarregant-se personalment en algunes ocasions tant dels càstings i les audicions con del disseny de llums i la concepció global de l'espectacle.

Últimament ha combinat la seva faceta d'actor, a l'obra La jaula de las locas , amb Joan Pera i Paco Morán (des de desembre de 1999 fins a gener de 2002) amb la de cantant de música pop-rock, a més a més de la seva tasca com a docent que inclou des de el jazz o el funk fins a la dansa neoclàssica.
Bernard O'reilly foto ballant
alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog