Francisco Lloberas

Francisco Lloberas inicia els seus estudis de jazz, contemporani i clàssic a l'Estudi Anna Maleras amb Jan Manion, Montse Colomé, Anna Maleras, Anne Morin entre d'altres. Posteriorment es forma a l'Institut del Teatre de Barcelona realitzant el 4rt i el 5è curs de dansa contemporània. Continua els seus estudis a l'Escola de dansa La Fàbrica amb Cesc Gelabert, Lidia Azzopardi, Francesc Bravo, Carl Paris, Paul Grey, Elain Labrie... i a l'escola The Place de Londres fent classes amb Richard Gain i Julie Blackman. També pren classes amb mestres com Norio Yoshida, Enric Castan, Gerard Collins, Alvin McDuffi, Miguel López, Vanoye Aikens, Walter Nicks, Anne Mittelholzer, Ramon Oller, Vicente Sáez, Àngels Margarit, Johan Ulrich...

Professor regular de dansa contemporània i jazz a les principals escoles de Barcelona. També imparteix cursets a diferents llocs d'Europa i a companyies com Roseland Musical, Mar Gómez, Laura Mas, "Ballet Contemporani de Barcelona" i "Trànsit".

Ha treballat com a ballarí a la companyia d'Anna Maleras, Avelina Argüelles, Metros, Mudances, Vicente Sáez, Comediants, Roseland Musical, Tanzforum Köln dirigit per Johan Ullrich movent-se per tot el món.

Realitza coreografies curtes, coreografies per spots de televisió i espectacles de llarga duració, guanyant diversos premis entre d'altres el primer premi Ricard Moragas al 1992 amb “Tiempo tormentoso”. Cal destacar els següents espectacles de llarga duració:
  • “Camino de andeors”
  • “La noche es luna”
  • “No sé nada de ti”
  • “Cinc de nit”
  • “Desvío al paraíso”
  • “Que buena me ha quedado la sopa”
Francisco Lloberas foto ballant
alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog