Sandrine Rouet

Inicia la seva formació com a ballarina en el conservatori nacional de música i dansa de La Rochelle de França, on obté dues medalles d’Or en dansa clàssica i contemporània. Al 1994, entra a formar part de l’Escola-Taller RUDRA Béjart Lausanne a Suiza durant 2 anys, on es perfecciona amb dansa clàssica i contemporània, i també estudia teatre, canto, kendo i dansa tradicional india (Bharatanathyam).

Desprès d'iniciar la seva carrera Professional al Ballet Royal de Wallonie en Bèlgica, s’uneix a la companyia Metros de Ramon Oller al 1997 on ha sigut ballarina fins l’abril del 2010.

Al 2008, rep el premi Telón-Chivas com a millor intèrpret en el paper de Carmen de Ramon Oller. L’any 2010 i 2011, realitza varies col·laboracions amb coreògrafs com Jordi Cortés o Mar Gómez. Des de setembre del 2010, imparteix classes de dansa contemporània (Técnica Limon) i clàssica a l'Estudi de dansa Anna Maleras. Paral·lelament, està cursat un grau en fisioteràpia en la Universitat Internacional de Catalunya i exerceix com a entrenadora de “gyrotonic trainer” des de juliol 2011.
Sandrine Rouet foto ballant
alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog