Alba Marcos

Neix l'any 1983 a Barcelona,  i amb 4 anys comença a estudiar dansa clàssica i espanyola a l’estudi de Carmen Cavaller. Als 9 anys es trasllada a Igualada on estudiarà a l’Escola de dansa del Consell comarcal de l’Anoia. A Igualada rep una formació completa en dansa clàssica, dansa  contemporània, dansa espanyola, i dansa Jazz. Als 18 anys es trasllada a Barcelona per a realitzar el curs de  formació professional en dansa contemporània i jazz de l’Estudi Anna Maleras.

Pren cursos intensius amb professors de prestigi com Natzareth Panadero, Ramon oller, Joe Alegado, Risa Steimberg, Damián Muñoz, Jennifer Muller (entre molts d’altres).Participa en diversos stage internacionals com Viena, International Workshop Impulstanz, juliol 2004 i diverses estades a Nova York, prenent classes als centres DNA, Martha Graham School, Peridance, Broadway Dance Center i Steps.

Paral·lelament als seus estudis de dansa, es diploma com a Fisioterapeuta l’any 2005. L’any 2007 estudia a Nova York el mètode de entrenament personal Gyrotonic® . Des de  2009 dirigeix el seu propi centre de Gyrotonic®  “Estudi Bonavista on també treballa amb ballarins ajudant a prevenir lesions, millorant la seva postura i la seva tècnica.

Comença a treballar com a professora de dansa l’any 2002. I ha treballat a diverses escoles com “El Taller” a Palau de Plegamans, Centre de Dansa Ramos Solé, Esportiu Claror, Club patinatge al Masnou, i a l’Estudi Anna Maleras. Actualment treballa a L’estudi Anna Maleras i al “Club Patinatge Artístic El Masnou” donant classes de iniciació a la dansa per a nens, dansa contemporània, dansa Jazz, Gyrokinesis i cursos de Anatomia per a ballarins.
Alba Marcos foto ballant

Sandrine Rouet

Inicia la seva formació com a ballarina en el conservatori nacional de música i dansa de La Rochelle de França, on obté dues medalles d’Or en dansa clàssica i contemporània. Al 1994, entra a formar part de l’Escola-Taller RUDRA Béjart Lausanne a Suiza durant 2 anys, on es perfecciona amb dansa clàssica i contemporània, i també estudia teatre, canto, kendo i dansa tradicional india (Bharatanathyam).

Desprès d'iniciar la seva carrera Professional al Ballet Royal de Wallonie en Bèlgica, s’uneix a la companyia Metros de Ramon Oller al 1997 on ha sigut ballarina fins l’abril del 2010.

Al 2008, rep el premi Telón-Chivas com a millor intèrpret en el paper de Carmen de Ramon Oller. L’any 2010 i 2011, realitza varies col·laboracions amb coreògrafs com Jordi Cortés o Mar Gómez. Des de setembre del 2010, imparteix classes de dansa contemporània (Técnica Limon) i clàssica a l'Estudi de dansa Anna Maleras. Paral·lelament, està cursat un grau en fisioteràpia en la Universitat Internacional de Catalunya i exerceix com a entrenadora de “gyrotonic trainer” des de juliol 2011.
Sandrine Rouet foto ballant

Gisela Riba

Nasuda a Barcelona l'any 1985, inicia la seva formació en dansa clàssica a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Professionalment ha ballat al Ballet Junior Genève on treballa amb coreògrafs de prestigi internacional com Patrick Delacroix, Ken Ossola, Lucinda Childs, Kirsten Debrock o Stijn Celis. 

Des de l'any 2010 compagina la seva carrera professional amb la pedagogia. Participa com a ballarina en diverses òperes del Gran Teatre del Liceu, fent gires per Àustria i Polònia, i du a terme els seus propis projectes creant coreografies en solitari o amb col•laboració de músics i videoartistes i en fa representacions a diversos teatres de Barcelona. Al mateix temps, imparteix classes de dansa clàssica i contemporània a l'escola Rosita Mauri de Barcelona.

Actualment treballa com a intèrpret i creadora en la companyia de dansa contemporània Psicoproject en Moviment, dirigida per Jordi Soler. El 2014 participa amb una peça al Festival Internacional de Danza y Artes Escénicas-Ciudad de Alcobendas.

També és llicenciada en Humanitats i té el màster d'Estudis Comparatius d'Art, Literatura i Pensament.
Gisela Riba foto ballant

Laia Calls

Laia Calls neix a Barcelona l’any 1984. Inicia els seus estudi en dansa en les disciplines de jazz i modern jazz amb Bernard O’Reilly i de dansa clàssica amb Sara Sanguino.

Amplia els seus coneixements en altres tècniques com el hip hop i la dansa contemporània. Completa els seus estudis a la ciutat de Nova York, als centres Alvin Ailey school, Brodway Dance Center i al Peridance Center. Paral·lelament cursa estudis de Técnica vocal i cant, teatre musical i Streching Global Actiu.

Professionalment ha ballat amb la companyia de musical infantil “Roseland”, a la companyia “Hot Cabaret” entre d’altres. És professora de dansa des de l’any 2007 en cursos infantils i juvenils en escoles com Diverjocs, Kinobs, Strip-art studio i CIED (centre internacional d’estudis de dansa). L'any 2012 s'incorpora al grup de docents de l'Estudi.

Laia Calls foto ballant

Anna Maleras

Anna Maleras foto ballant
Professora titulada per L'Institut del Teatre de Barcelona, fundà la seva pròpia escola, l'Estudi Anna Maleras,l'any 1967. Pionera de la Dansa Moderna i Jazz a Catalunya creà l'any 1972 el “Grup Estudi Anna Maleras” dissolt l'any 1989 després de 17 anys de trajectòria.

Ha organitzat diversos Stage Internacionals de Dansa a: Palma de Mallorca (9 edicions), Begur (6), Sitges (21), l'Institut del Teatre (3) i Vilanova i La Geltrú (4).

Com a ballarina formà part del cos de ball del Gran Teatre del Liceu i del “Grup Estudi Anna Maleras” en espectacles representats tant a Espanya com a l’estranger

Ha estat membre del jurat dels premis Tórtola, València, Ricard Moragas, Ciutat de Barcelona i del Certamen Coreogràfic de Madrid entre d'altres.

Membre del Consell de la Dansa del Ministeri de Cultura; des de l'any 1997 fins a l'any 2004 formà part del jurat dels Premis Nacionals de Catalunya.

Membre del Consell d’assessors artístics del Gran Teatre del Liceu de Barcelona des de l’any 2009.

Al llarg d'aquest anys ha obtingut diferents reconeixements a la seva trajectòria com a pionera de la dansa a tot l'estat espanyol, entre els quals destaquen:
  • Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya l'any 2008.
  • Premi de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya al 2004.
  • Premi Nacional de l'ensenyament de les Arts, 1999, en l'especialitat de dansa Contemporània, Premi Cesc Gelabert.
  • Medalla d'Argent al “Mérito a las Bellas Artes” del Ministeri de Cultura, 1996.
  • Premi Nacional de Dansa, lliurat per la generalitat de Catalunya, 1988.
  • Premi a la professionalitat, lliurat per l'Escola de Relacions Publiques de la Universitat de Barcelona i Ràdio 4, juny 1985.
alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog