Alba Marcos

Neix l'any 1983 a Barcelona,  i amb 4 anys comença a estudiar dansa clàssica i espanyola a l’estudi de Carmen Cavaller. Als 9 anys es trasllada a Igualada on estudiarà a l’Escola de dansa del Consell comarcal de l’Anoia. A Igualada rep una formació completa en dansa clàssica, dansa  contemporània, dansa espanyola, i dansa Jazz. Als 18 anys es trasllada a Barcelona per a realitzar el curs de  formació professional en dansa contemporània i jazz de l’Estudi Anna Maleras.

Pren cursos intensius amb professors de prestigi com Natzareth Panadero, Ramon oller, Joe Alegado, Risa Steimberg, Damián Muñoz, Jennifer Muller (entre molts d’altres).Participa en diversos stage internacionals com Viena, International Workshop Impulstanz, juliol 2004 i diverses estades a Nova York, prenent classes als centres DNA, Martha Graham School, Peridance, Broadway Dance Center i Steps.

Paral·lelament als seus estudis de dansa, es diploma com a Fisioterapeuta l’any 2005. L’any 2007 estudia a Nova York el mètode de entrenament personal Gyrotonic® . Des de  2009 dirigeix el seu propi centre de Gyrotonic®  “Estudi Bonavista on també treballa amb ballarins ajudant a prevenir lesions, millorant la seva postura i la seva tècnica.

Comença a treballar com a professora de dansa l’any 2002. I ha treballat a diverses escoles com “El Taller” a Palau de Plegamans, Centre de Dansa Ramos Solé, Esportiu Claror, Club patinatge al Masnou, i a l’Estudi Anna Maleras. Actualment treballa a L’estudi Anna Maleras i al “Club Patinatge Artístic El Masnou” donant classes de iniciació a la dansa per a nens, dansa contemporània, dansa Jazz, Gyrokinesis i cursos de Anatomia per a ballarins.
Alba Marcos foto ballant
alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog