Clàssic

Dansa Clàssica

A l'escola oferim diverses classes de clàssic segons els objectius de l'alumne:

• Clàssic Matins
Dos nivells de clàssic que s'inclouen dins del programa tècnic-formatiu i que tenen com a objectiu establir les bases per a futurs professionals de la dansa. Concretament estàn dirigides a ballarins de modern, jazz i contemporani que prenen classes de clàssic com a tècnica base i complement de les altres tècniques a les que es dediquen principalment. S'utilitza el llenguatge del ballet, barra i centre, com a eïna de control i col·locació corporal.

• Clàssic Tardes
Les classes de ballet clàssic per adults tenen com a punt de partida, aprendre a col·locar el cos de manera que permeti els alumnes realitzar els exercicis d'una manera "natural", facilitant la comprensió de les posicions i passos i adquirint la preparació física i el to muscular adeqüat per a ser complementat per d'altres tècniques que es treballin paral·lelament. Aquest treball és el pont per a una correcta col·locació i una predisposició idònia del cos per a la dansa. l'Objectiu d'aquest curs és construir una base tècnica sólida i neta a partir de la qual assimilar les bases i nomenclatures bàsiques de la tècnica clàssica.

Objectius

  • Control i correcció posturals dins la rigurositat del treball propi d'aquesta disciplina.
  • Construir la base tècnica de qualsevol ballarí adquirint els coneixements tècnics de la dansa clàssica com a mare de totes les tècniques.
  • Traballar la flexibilitat, la coordinació, l'equilibri, la força i el control muscular.

Professors

Gisela Riba foto caraGisela Riba
Estudia dansa clàssica a l'Institut del Teatre. Ha ballat al Ballet Junior Genève, on treballa amb coreògrafs de prestigi internacional com Patrick Delacroix, Ken Ossola, Lucinda Childs, Kirsten Debrock o Stijn Celis. Des de l'any 2010 compagina la seva carrera professional amb la pedagogia...

Perfil Complet

 

Sandrine Rouet foto caraSandrine Rouet
Inicia la seva formació com a ballarina en el conservatori nacional de música i dansa de La Rochelle de França, on obté dues medalles d’Or en dansa clàssica i contemporània. Al 1994, entra a formar part de l’Escola-Taller RUDRA Béjart Lausanne a Suiza durant 2 anys...

Perfil Complet

alert-icon-114 Professors
alert-icon-211 Disciplines
alert-icon-3+ 50 Anys d'Experiència

© 2013 Estudi Anna Maleras  |  All rights reserved.

Equip Theme by webunderdog